Popoln počitek

Premalo se zavedamo, da tretjino svojega življenja preživimo v postelji. S tem dejstvom v mislih, moramo od svoje postelje zahtevati maksimalno kvaliteto. Na žalost pa so dobre spalne navade v večini premalo cenjene. Spalne navade in z njimi udoben in zdrav spanec pa so močno povezane s kvaliteto postelje.

Vodne postelje so najboljši sistem za spanje, kar jih poznamo, saj omogočajo popolno sprostitev telesa, obenem pa mu nudijo maksimalno podporo. Odlikuje jih udobje, higiena in dolga življenjska doba.

Prilagajanje temperature

Vodna postelja ima, za razliko od ostalih ležišč, možnost nastavitve temperature vodnih jeder, kar nudi dodatno udobje in sprostitev. Vodna postelja Aquarem pozimi naše telo prijetno greje. Toplejše okolje tudi znižuje krvni pritisk, kar nam omogoča, da lažje ter hitreje zaspimo. V poletnih mesecih pa voda v jedrih postelje absorbira odvečno toploto našega telesa ter tako na naraven način preprečuje neprijetno znojenje in nas hladi.

Popolna higiena

Vodno ležišče jeder Aquarem na njihovi površini onemogoča zadrževanje prahu, odmrlih delcev kože ter pršic. Površino jedra lahko očistimo preprosto z mokro krpo ali z namenskim čistilom za jedra, posteljna prevleka pa je enostavno snemljiva in se lahko pere v pralnem stroju. Zato v vodni postelji Aquarem vlada popolna higiena in je priporočljiva tako za ljudi z astmo ter različnimi alergijami, kot tudi za vse, ki preprosto radi spijo v čisti postelji.

Voda

Kot vemo, je naše telo kar v 60% sestavljeno iz vode, prav tako pa smo bili z vodo obdani tudi prvih 9 mesecev – od spočetja dalje. Tako je voda najnežnejša in najprimernejša možna podlaga za naše spanje. Morda boste na začetku potrebovali nekaj časa, da se navadite spanja na vodni postelji, vendar pa ležišča v bodoče gotovo ne boste več zamenjali. Ko resnično spoznate pravo udobje vodne postelje v primerjavi z drugimi ležišči, te mehkobe in toplega občutka nikoli ne boste zamenjali.

Idealno ležišče za hrbtenico

Nekoč je veljalo mnenje ali celo pravilo, da mora za dober spanec biti ležišče trdo. Vendar pa so takrat poznali zgolj vzmetnice in žimnice. Danes pa velja vsesplošno prepričanje uporabnikov, da se mora ležišče idealno prilagajati telesu in ga s tem enakomerno podpirati v vseh točkah. Temu naravnemu položaju telesa pa se najbolj prilagodi vodna postelja Aquarem. Dodatno na vodni postelji Aquarem ne prihaja do točkovnih obremenitev, kar nam omogoča mirnejši in udobnejši spanec.