Kdaj je pravi čas za zamenjavo jeder pri vodni postelji?

Kdaj morate zamenjati jedro pri vodni postelji in ali je priporočljivo zamenjati tudi varnostno folijo? V tem prispevku razlagamo, zakaj je pomembna zamenjava vodnega jedra in varnostnega bazena.

Življenjska doba

Življenjska doba vodnih jeder je ob rednem servisu in vzdrževanju postelje v povprečju 10 do 12 let. Vsakemu kupcu ob prvi montaži podrobneje razložimo, kako se vodno posteljo vsakoletno vzdržuje z našim setom za vzdrževanje. Po življenjski dobi postelje se verjetnost puščanja vode skozi jedra poveča in zmanjša stopnja blaženja. Zato priporočamo, da po tem obdobju razmišljate o zamenjavi vodnega jedra, da boste lahko še naprej uživali v njej. Zaradi nizkih stroškov, ki jih zaračunamo za zamenjavo vodnih jeder, z menjavo ne odlašati predolgo.

Vodna postelja Aquarem Pacific premium

Udobje

Drugo merilo je udobje. Možno je, da se sčasoma to zmanjša. Ali se ponoči pogosteje zbujate oziroma se zbudite z bolečinami v vratu ali hrbtu? Potem je morda čas, da zamenjate jedra.

 

Vodna postelja pušča

Ali vaša vodna postelja pušča? Seveda je to možno hitro popraviti z našim kompletom za popravilo vodne postelje. Če bi imeli pri popravilu kakršnekoli težave, smo vam seveda vedno na voljo s svojimi servisnimi storitvami. V kolikor pa bi bile poškodbe prevelike, potem je bolje v menjati celotno jedro.

Tudi če svoje vodne postelje niste kupili pri nas, vam lahko ponudimo nadomestno vodno jedro za vašo posteljo.

Zamenjava varnostnega bazena pri vodni postelji

Da bi v prihodnjih letih optimalno zaščitili svojo novo ležišče na vodni postelji, je priporočljivo zamenjati tudi varnostni bazen. To optimalno ščiti vaša nova vodna jedra, vinil pa ima enako sestavo in prilagodljivost kot vaš nov komplet z vodno posteljo.

 

Zakaj kupiti vodna jedra pri ponudniku Vodne postelje Aquarem?

  • Več kot 15 let izkušenj
  • Najboljša kakovost in optimalno prileganje telesa
  • Najboljši materiali
  • Najvišji nadzor kakovosti
  • Ponudba se prilagaja željam kupca
  • Kakovostna blagovna znamka